RALLY

Gooische Vesting Rally 2020

Vrienden, zijn jullie er weer bij?!

21 maart 2020 rijden wij voor de 7e keer de Gooische Vesting Rally. En ‘t belooft wederom een fraaie rit te worden. Vanaf een startlokatie waar we niet eerder waren, door nog niet in kaart gebracht gebied naar een theestop die tot de verbeelding zal spreken, om vervolgens te finishen in ons eigen vestingstadje. Schrijf je in en bemachtig nu al een startbewijs voor het te laat is.

De eerste lentedag in 2020 wordt voor de equipes een dag van spanning en vermaak. Voor de Vesting weer de opmaat naar behoud en extra verfraaiing van het mooiste monument van Nederland.
Rij de race, finish onder toeziend oog van de uitgelopen vesting, zet je hoed af en drink een borrel in de kerk bij de prijsuitreiking. Bekend concept, ieder jaar weer leuk.

Vanzelfsprekend informeren wij alle deelnemers in de aanloop naar de opening van het rally seizoen over alle ins-&-outs.

Klik hier om je in te schrijven!

Let wel op dat de auto’s bij voorkeur van vóór 1974 zijn. Klik hier voor de vrijwaring 2020

Tot in de lente!

 

ANBI Status
Onze vereniging heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.