RALLY

Gooische Vesting Rally 2020

5 september 2020 helaas ook afgelast. Wij verschuiven de rally naar 10 april 2021.

In maart dachten wij, nog vol jeugdig bravoure, de situatie de baas te zijn. Wij informeerden jullie dat we de GVR hadden verplaatst naar 5 september 2020. Maar helaas, wij moeten ons meerdere erkennen in een internationaal actieve besmetter.

Wij hebben ons door vele bochten gekoerst, en dachten alle hindernissen genomen te hebben. Maar het mocht niet baten. Wij kunnen niet anders dan u informeren dat de zevende editie van de Gooische Vesting Rally niet eerder dan 10 april 2021 gereden zal worden. Deo Volente. Bekijk het van de positieve kant: 5 september aanstaande is jullie agenda, rally-technisch althans, weer leeg. 

Graag vernemen wij van de equipes wat te doen met het inmiddels betaalde inschrijfgeld. En wij maken het jullie graag gemakkelijk. Reageer eenvoudigweg op dit bericht met het cijfer van de optie die je kiest :

1. "Laat mijn inschrijfgeld tot april gewoon op jullie rekening staan. Ik rijd natuurlijk weer mee.”

2. "Stort het onmiddellijk terug!” met vermelding van het bankrekeningnummer. 

3. "Laat mij nog even nadenken. Ik kom er later op terug”.


Hoe dan ook, niet getreurd, de energie die we erin hebben gestoken, is voorjaar 2021 relatief eenvoudig weer te reactiveren. En wij hebben er onverminderd veel zin. We moeten alleen wat geduld hebben...

Wij wensen ieder een gezond 2020, en vertrouwen erop jullie weer fris en vrolijk aan de start te zien op 10 april volgend jaar.

Klik hier om je in te schrijven!

Let wel op dat de auto’s bij voorkeur van vóór 1974 zijn. Klik hier voor de vrijwaring 2021

Tot volgend jaar!

 

ANBI Status
Onze vereniging heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.