RALLY

Gooische Vesting Rally 2020

Corona afgelasting 21 maart 2020 - nieuwe datum 5 september 2020

Wij sluiten ongetwijfeld aan in een lange rij. Maar jullie begrijpen, ook wij ontkomen niet aan de furie en draconie van ons leiderschap om de mogelijke gevolgen van COVID-19 tot een minimum te beperken. Wat het zwaarst is, moet het zwaarst wegen.

Wij zijn met piepende banden bij elkaar gekomen om een alternatief te bedenken. En dat is er! Zaterdag 5 september verrijden wij onze 7e. En het zou ons enorm plezieren als we weer op jullie kunnen rekenen.

Schuif vakanties aan de kant, verzet zaterdag-middag bridges drives en zoek een vervanger voor de tenniscompetitie. Want deze editie wil je niet missen.

Rest ons eenieder oplettendheid, flexibiliteit en uithoudingsvermogen toe te wensen in deze ongetwijfeld enerverende periode.

Stay well and keep the old bolt fit and prepared!

N.B. Vanzelfsprekend informeren wij alle deelnemers in de aanloop over alle ins-&-outs. De kosten voor het meedoen aan de rally bedragen 275 euro per equipe.

Klik hier om je in te schrijven!

Let wel op dat de auto’s bij voorkeur van vóór 1974 zijn. Klik hier voor de vrijwaring 2020

Tot september!

 

ANBI Status
Onze vereniging heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.