RALLY

Gooische Vesting Rally 2021

Met de hoed in ons’ hand moeten wij jullie meedelen dat we op 10 april 2021 geen rally kunnen rijden.

We hebben tot het laatste moment gewacht in het vertrouwen dat er een muizengaatje zou komen. Een gaatje waardoor wij met 60 classics zouden kunnen starten. Maar helaas. Het demissionair kabinet heeft er onder leiding van de grote roerganger zelfs een parlementaire crisis voor geriskeerd. Rutte kon zich niet actief herinneren of hij zich had ingeschreven. Wij weten wel beter.

Maar, zoals jullie van ons gewend zijn, ronden wij natuurlijk af met goed nieuws. Wij zijn er, zoals altijd, natuurlijk klaar voor. We were born ready

Zaterdag 2 oktober 2021 is de grote dag, dat ieder met z'n karretje scheuren mag. Nota bene op de naamdag van Santa De Villeneuve, je verzint het niet.

De kerk is vrij, het wordt prachtig weer, er zijn onzegbaar veel inschrijvingen en de prijzen staan al te glimmen in de kapel. Wie maakt ons wat? Het virus is tegen die tijd weer in de doos.

Houd vol, de zomer komt er aan. We zien jullie aan de andere kant!

Klik hier om je in te schrijven!

Let wel op dat de auto’s bij voorkeur van vóór 1974 zijn. Klik hier voor de vrijwaring 2021

Tot volgend jaar!

 

ANBI Status
Onze vereniging heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.