RALLY

Op zaterdag 10 maart 2018 reden wij ons eerste lustrum, gestart op de Vereeniging in Loosdrecht. Het was weer goed! Bijna al onze favoriete equipes waren er. En iedereen genoot van koffie en taart, in een waterig ochtendzonnetje aan de Loosdrechtse plassen. Toen de start. Het was een feest om al dat schone erfgoed voorbij te zien trekken. We hebben het seizoen weer geopend. De kop is er af. Wij zijn heel blij met het resultaat. Daarom zetten wij met veel energie de traditie voort.

De route is voor de equipes, de opbrengsten voor de vereniging. Deal? Rallyrijden doe je voor je plezier. Plezier van mooi bezit, van de prachtige route, en plezier met elkaar. Het wedstrijd-element, hoewel met een knipoog, maakt van onze rally eveneens een sportieve uitdaging. In de Sportklasse rijd je meer kilometers en moet je tot in de puntjes navigeren. Een beetje ervaring is dus aanbevolen. De Tourklasse (je rijdt niet op onverharde wegen) is bestemd voor equipes met minder ervaring of ambitie. Maar laat je niet gek maken. Het gaat om de fun. In de wijde omtrek wordt de Gooische Vesting Rally gezien als de traditionele opening van het seizoen.

Lekker weer, strakke organisatie en een mooi deelnemersveld in prachtige oude schichten, toerend door even schoon landschap. Daar wil je bij zijn. Reken op een compleet verzorgde dag inclusief borrel. De opbrengst (€ 275 per equipe) komt, mede dankzij onze trouwe sponsoren, geheel ten goede aan het mooiste gebouw van Nederland: de Grote Kerk in Naarden. Hieronder zie je per jaar de uitslagen van de eerdere races. 

De rally van 6 april 2019 is inmiddels gereden. Het was een mooie dag met als winnaars in de Sportklasse Cooper en Marsha Goei. Klik hier voor alle uitslagen. Deze worden ook nog via de mail verspreid.

Dick Groen (Autopics) heeft weer prachtige plaatjes geschoten. Op deze link vind je deze en als er iets tussenzit wat je graag wilt hebben kun je de foto bij Dick bestellen. 

 


ANBI Status

Onze vereniging heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.