RALLY

Gooische Vesting Rally 2020

Vrienden, zijn jullie er weer bij?!

21 maart 2020 rijden wij voor de 7e keer de Gooische Vesting Rally. En ‘t belooft wederom een fraaie rit te worden. Vanaf een startlokatie waar we niet eerder waren, door nog niet in kaart gebracht gebied naar een theestop die tot de verbeelding zal spreken, om vervolgens te finishen in ons eigen vestingstadje. Schrijf je in en bemachtig nu al een startbewijs voor het te laat is.

De eerste lentedag in 2020 wordt voor de equipes een dag van spanning en vermaak. Voor de Vesting weer de opmaat naar behoud en extra verfraaiing van het mooiste monument van Nederland. Rij de race, finish onder toeziend oog van de uitgelopen vesting, zet je hoed af en drink een borrel in de kerk bij de prijsuitreiking. Bekend concept, ieder jaar weer leuk.

Vanzelfsprekend informeren wij alle deelnemers in de aanloop naar de opening van het rally seizoen over alle ins-&-outs.

Klik hier om je in te schrijven!

Let wel op dat de auto’s bij voorkeur van vóór 1974 zijn.

Tot in de lente!

 

Deelnemers GVR 2020

Op zaterdag 10 maart 2018 reden wij ons eerste lustrum, gestart op de Vereeniging in Loosdrecht. Het was weer goed! Bijna al onze favoriete equipes waren er. En iedereen genoot van koffie en taart, in een waterig ochtendzonnetje aan de Loosdrechtse plassen. Toen de start. Het was een feest om al dat schone erfgoed voorbij te zien trekken. We hebben het seizoen weer geopend. De kop is er af. Wij zijn heel blij met het resultaat. Daarom zetten wij met veel energie de traditie voort.

De route is voor de equipes, de opbrengsten voor de vereniging. Deal? Rallyrijden doe je voor je plezier. Plezier van mooi bezit, van de prachtige route, en plezier met elkaar. Het wedstrijd-element, hoewel met een knipoog, maakt van onze rally eveneens een sportieve uitdaging. In de Sportklasse rijd je meer kilometers en moet je tot in de puntjes navigeren. Een beetje ervaring is dus aanbevolen. De Tourklasse (je rijdt niet op onverharde wegen) is bestemd voor equipes met minder ervaring of ambitie. Maar laat je niet gek maken. Het gaat om de fun. In de wijde omtrek wordt de Gooische Vesting Rally gezien als de traditionele opening van het seizoen.

Lekker weer, strakke organisatie en een mooi deelnemersveld in prachtige oude schichten, toerend door even schoon landschap. Daar wil je bij zijn. Reken op een compleet verzorgde dag inclusief borrel. De opbrengst (€ 275 per equipe) komt, mede dankzij onze trouwe sponsoren, geheel ten goede aan het mooiste gebouw van Nederland: de Grote Kerk in Naarden. Hieronder zie je per jaar de uitslagen van de eerdere races. 

De rally van 6 april 2019 is inmiddels gereden. Het was een mooie dag met als winnaars in de Sportklasse Cooper en Marsha Goei. Klik hier voor alle uitslagen. Deze worden ook nog via de mail verspreid.

Dick Groen (Autopics) heeft weer prachtige plaatjes geschoten. Op deze link vind je deze en als er iets tussenzit wat je graag wilt hebben kun je de foto bij Dick bestellen.

ANBI Status
Onze vereniging heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.